skip to Main Content
Næste arrangement: Tur til Kirke Værløse, Rokkedyssegård og Lånshøj/Værløselejren. - 29. august 2024 kl. 15:00 - 19:00

Vandretur i Hareskoven og besøg på Restaurant Skovlyst

Vandretur i Hareskoven og besøg på Restaurant Skovlyst

Hvornår

05. oktober 2022    
11:00 - 16:00

Hvor

Parkeringspladsen ved Kulturhuset
Stavnsholtvej 1, Farum, Danmark, 3520
Indlæser kort...

Kl. 11.00: Mødested parkeringspladsen ved “Farum Kulturhus”. Vi køre i egne biler og alle får kørelejlighed. Vi parkerer på Hareskov Parkeringsplads på Gammel Jagtvej. Birgit Juul vil tage os med på en tur på ca. 3 km ad gode stier og fortælle om parforcejagt.
Kl. 12.30: Ankomst til Restaurant Skovlyst, hvor der i restauranten serveres en let frokost, der inkluderer øl og vand. Efter frokosten går vi ind i et lokale reserveret til os, hvor der vil blive serveret kaffe, medens vi får historien om ”Skovlyst i 100 år – fra traktørsted til bryggeri”.
Anette Jerking og Signe Thomsen vil fortælle om stedets historie, da turisterne valfartede til Hareskoven. Trine Kure Høpfner, direktør på Skovlyst, vil fortælle om stedets historie fra 1980’erne til i dag. Hun vil bl.a. fortælle om sin far, Jan Olsen, der skabte Bryggeri Skovlyst. Arrangementet slutter med en rundvisning, og hvis brygmesteren, Anders Aastrøm, brygger øl den dag, vil han fortælle om stedets ølbrygning.
Prisen for hele arrangementet er 240,- kr. Betaling skal ske på: reg.9570 konto12394349, når man melder sig til på mail: svendsen.alice@gmail.com senest tirsdag d. 27. september. Husk at skrive navn og mailadresse. Hvis man ikke har adgang til nettet, er man velkommen til at tilmelde sig via telefon og så aftale betaling med Alice Svendsen.
Hvis man ikke ønsker at deltage på vandreturen, kan man blot køre til Restaurant Skovlyst og mødes med gruppen der. I tilfælde af dårligt vejr bliver vandreturen aflyst pr. mail og vi mødes alle ved Skovlyst. Sørg for, at Alice Svendsen har din mailadresse.

Back To Top